Контакт

Локација

Адреса:
Home XXL
ул.: “Орце Николов” 124, Скопје
Т/Ф: +389 (0)2 3226 948
vardarmebel@yahoo.com
ЕДБ: MK 4030992107082

Работно време:

Понеделник – Петок: 09:00 – 20:00
Сабота: 09:00 – 17:00
Телефон:
02 322 6948

Факс:
02 3226 948

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

За нас

"Вардар Мебел" - Најголем избор на мебел.

27 години - Доверба, Стабилност и Развој.

Награди:
Сребрен мост 2003 година, Саемски глобус 2005 година, Саемски глобус 2006 година, Диплома 2008 година, Диплома 2010 година, Диплома 2011 година, Диплома 2012 година, Диплома 2013 година, Диплома 2014 година, Диплома 2015 година, Диплома 2016 година, Димплома 2017 година.

Контакт

  • 02 322 6948
  • vardarmebel@yahoo.com

Facebook

Home XXL © 2019. UKION SHOPS