За Нас

     "Вардар Мебел" е фирма чие основно мото е: Kвалитет, Стил, Селекција, Сервис. Тоа се четирите темели на нашиот бизнис модел на кои се базира секоја наша одлука и водечки принцип кон една единствена цел: ВИЕ.

     Постоиме веќе 27 години како препознатлив лидер во трговијата со мебел во земјата. Нашите признанија и дипломи се резултат на Вашата доверба како задоволни потрошувачи.

             

     Сметаме дека домашната релаксирана и топла атмосфера е критична во денешно време земајќи го во предвид брзиот нашин на живот. Ние сме тука да го создадеме совршениот простор за Вашето секојдневие: Само седнете и уживајте.

     Уникатните производи во нашиот излоѓбен простор Ви овозможуваат да изберете повеќе комбинации на мебел од најреномираните светски брендови, а воедно и со најниски цени.

     Повелете посетете не во нашите најмодерни продажни салони и ќе се уверите дека нудиме мебел кој ќе се вклопи во вашите домови, потреби буџет.

     Со почит,

     "Вардар Мебел" - Скопје

     

За нас

"Вардар Мебел" - Најголем избор на мебел.

27 години - Доверба, Стабилност и Развој.

Награди:
Сребрен мост 2003 година, Саемски глобус 2005 година, Саемски глобус 2006 година, Диплома 2008 година, Диплома 2010 година, Диплома 2011 година, Диплома 2012 година, Диплома 2013 година, Диплома 2014 година, Диплома 2015 година, Диплома 2016 година, Димплома 2017 година.

Контакт

  • 02 322 6948
  • vardarmebel@yahoo.com

Facebook

Home XXL © 2019. UKION SHOPS